<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Borregaard skal investere 115 millioner

Borregaard vil nå øke kapasiteten for produkter av spesialcellulose.

  Publisert 22. mars 2017 kl. 08.33
  Oppdatert 22. mars 2017 klokken 08.43
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  Borregaard - Foto: Scanpix

  Borregaard vil nå investere 115 millioner kroner i økt kapasitet for Ice Bear-produkter av spesialcellulose, opplyses det i en melding.Investeringen vil fullføres i andre halvdel av 2018, og vil øke selskapets Ice Bear-kapasitet til cirka 60.000 tonn.Ice Bear-prosjektet er ifølge meldingen Borregaards hovedsatsing for å ytterligere spesialisere ved å utvikle "nisjer innenfor nisjer"-produkter, samt styrke eksisterende markedsposisjoner innen spesialcellulose.Opptrappingen av Ice Bear-produksjonen vil være basert på etterspørselen i markedet, og selskapets volumpotensial er som tidligere anslått til å være på rundt 20-30.000 tonn per år innen utgangen av 2018.Les hele meldingen her.