<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cecilie Fredriksen er klar for kjappe dealer

- Vi er klare til å trykke på knappen for nye dealer, og det fort, sier Cecilie Fredriksen

    Publisert 1. mars 2017 kl. 07.24
    Oppdatert 1. mars 2017 klokken 07.27
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 105 ord

    John Fredriksens datter Cecilie Fredriksen sier til DN at de siste årene har vært krevende, men at man nå ser muligheter for å gjøre gunstige oppkjøp.– De siste årene har vært en veldig krevende periode og vi er fortsatt i en opprydning som vi vil komme i mål med. Vi ser store muligheter fremover, sier hun.Hun tror året vil by på mange muligheter.– 2017 blir et svært aktivt år der vi ser nye lyspunkter og er klare til å trykke på knappen for nye dealer, og det fort, sier Cecilie Fredriksen til avisen.Fredriksen og de to døtrene har trolig rundt 60 milliarder kroner i frie midler.