<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er Norges beste forvaltere

7 navn peker seg ut som de beste.

    Publisert 7. mars 2017 kl. 08.07
    Oppdatert 7. mars 2017 klokken 08.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 151 ord

    Blant 100 aksjefondforvaltere som har vært i sving på 2000-tallet, er det et fåtall som kan slå i bordet med statistisk solide resultater, skriver DN.Avisen har undersøkt over 70 norske aksjefond som har vært i sving på 2000-tallet og basert på en rekke kriterier plukket ut de forvalterne som har gjort det best.For utenom Håkon Persen Søderstrøm i Danske Invest Norske Aksjer Inst. II, er det syv navn som markerer seg på oversikten. Albert Collett i Arctic Norwegian Equities, Pernille Skarstein Christensen i Carnegie Aksje Norge, Leif Eriksrød i Alfred Berg Gambak og Alfred Berg Norge Classic, Hans Thrane Nielsen i Storebrand Norge, Odd Hellem i Fondsfinans Norge, Tore Været i Pareto Investment Fund og Andreas Berdal Lorentzen i Storebrand Vekst, skriver DN.- Porteføljeforvaltning er ikke hjernekirurgi. Det gjelder å ha enkle regler, da blir sluttresultatet ganske bra, sier Leif Eriksrød, som har en samlet forvaltningskapital på ca. 7,5 milliarder kroner, til DN.