<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Deutsche Bank bekrefter kriseplan

Deutsche Bank skal hente 8 milliarder euro, eller om lag 71 milliarder kroner. 

    Publisert 4. mars 2017 kl. 08.15
    Oppdatert 4. mars 2017 klokken 08.22
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 96 ord

    Den tyske storbanken Deutsche Bank bekreftet fredag kveld at de har begynt forberedende arbeid for å potensielt hente 8 milliarder euro eller om lag 71 milliarder kroner i fersk kapital. Det fremgår av en pressemelding fra banken, ifølge Di.se.Banken opplyser også om at de vurderer en rekke strategiske tiltak. Blant dem skal blant annet være en plan om å integrere Postbank i Deutsche Banks eksisterende tyske virksomhet, samt å selge en minoritetsandel i kapitalforvalteren Deutsche Asset Management gjennom en børsnotering. Deutsche Bank opplyser om at dette er planer, og at det ikke er tatt noen endelig beslutning enda.