<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNB: dette demper rateutviklingen

Høy samlet flåtevekst og en oljepriskurve som gjør det mindre attraktivt å holde råolje på lager vil kunne legge en demper på rateutviklingen.

    Publisert 20. mars 2017 kl. 11.22
    Oppdatert 20. mars 2017 klokken 11.22
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 113 ord

    For tankmarkedet ventes det at høy samlet flåtevekst de neste månedene og en oljepriskurve som gjør det mindre attraktivt å holde råolje på lager vil kunne legge en demper på rateutviklingen fremover, skriver DNB i sin morgenrapport mandag.«En flatere oljepriskurve vil blant annet kunne frigjøre flåtekapasitet som i dag er bundet opp for lagring og dermed øke tilbudet av tonnasje. På den annen side venter vi en betydelig konsolideringsaktivitet innen sektoren fremover, og ser Frontline som en av de potensielt drivende aktørene i denne prosessen.», fremholder DNB i rapporten.Kursen stengte fredag på NOK 59.20 pr aksje og DNB har en holdanbefaling med et kursmål justert fra NOK 63 til NOK 64 pr aksje.