<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

EMGS vil hente penger

Electromagnetic Geoservices planlegger emisjon.

    Publisert 23. mars 2017 kl. 06.57
    Oppdatert 23. mars 2017 klokken 07.06
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 123 ord

    Electromagnetic Geoservices (EMGS) planlegger nå å gjennomføre en fortrinnsrettsemisjon, opplyses det i en melding.Emisjonen vil ha et bruttoproveny på minst 15 millioner dollar, tilsvarende drøye 127 millioner kroner.Ifølge meldingen har selskapets tre største aksjonærer indikert vilje til å garantere for emisjonen.Det meldes samtidig at for å kunne beholde selskapets frie kontantposisjon og sikre overholdelse av minimumslikviditeten i sitt obligasjonslån, har EMGS inngått en avtale med DNB Bank.Avtalen omfatter at den eksisterende kredittfasiliteten på 10 millioner dollar og garantifasiliteten på 10 millioner dollar gjøres fullt ut tilgjengelig for EMGS, basert på sikkerhet i form av garantier fra Siem Industries og Perestroika, som vil motta markedsbasert garantiprovisjon.EMGS planlegger i løpet av de neste ukene å sende ut en innkalling til generalforsamling i selskapet.Les hele meldingen her.