<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

En «game changer» som kan sette fart på Hydro?

SEB-analytiker Kenneth Sivertsen er usikker.

    Publisert 2. mars 2017 kl. 15.20
    Oppdatert 2. mars 2017 klokken 15.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 122 ord

    Norsk Hydro fortsetter oppgangen på Oslo Børs i kjølvannet av gårsdagens Bloomberg-oppslag om at Kinas miljøvernmyndigheter vil begrense aluminiumproduksjonen nord i landet grunnet luftforurensning.Hydro er i skrivende stund opp 0,7 prosent til 49,34 kroner.SEB-analytiker Kenneth Sivertsen viser overfor TDN Finans også til positive uttalelser fra Alcoa-sjef Roy Harvey om at kapasitetskuttene kan være en «game changer», selv om det gjenstår å se om de blir innført.Alcoa steg nesten 10 prosent i New York i går, men åpner litt ned torsdag.- Historisk sett kan man nesten anse dette som en «early warning» om at kuttene kommer til å bli iverksatt, men det er ikke gitt at det betyr så fryktelig mye for sektoren siden produksjonen kan flyttes til andre steder i landet, sier Sivertsen til TDN Finans.