<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har trukket korrupsjonsanklager mot Atea-topp

Politiet har nå trukket anklager mot toppsjef i Atea Danmark.

  Publisert 6. mars 2017 kl. 07.45
  Oppdatert 6. mars 2017 klokken 07.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 162 ord
  Steinar Sønsteby - Foto: Finansavisen

  Korrupsjonsanklagene mot adm. direktør i Atea i Danmark, Morten Felding, har nå blitt trukket.Hovedinnholdet i anklagen var at Felding ikke stoppet en tur til Dubai.- Siden sommeren 2015 har Morten Felding vært sentral i vårt eget arbeid og i samarbeid med det danske politiet i å etterforske hvordan tidligere ansatte har begått handlinger som er i konflikt med Ateas interne retningslinjer, og som de nå er under tiltale for. For både Morten Felding og for Atea har anklagene vært tyngende. Jeg er derfor veldig glad for å kunne informere om at anklagene er trukket da dansk politi nå mener at Morten Felding ikke har handlet i strid med loven, sier konsernsjef Steinar Sønsteby i en kommentar.Ifølge meldingen har Atea siden sommeren 2015 vært klar på at de tidligere bruddene på selskapets internregler har vært uakseptable og kan ha vært i strid med loven. Tilbaketrekking av anklagen mot Felding viser at den nåværende ledelsen ikke var involvert i disse handlingene.Les hele meldingen her.