<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Havyard MMC og First Process går sammen

Havyard MMC og First Process er enige om å fusjonere.

    Publisert 1. mars 2017 kl. 09.33
    Oppdatert 1. mars 2017 klokken 09.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 209 ord

    Styrene i Havyard MMC og First Process har nå signert en avtale med intensjon om å fusjonere. Målsetting er å ha fusjonen endelig gjennomført i løpet av våren.- Ingen andre vil ha den komplette kompetansen vi nå får innen fiskehåndtering, kulde og prosessering, sier Leif Gjelseth, leder for det nye selskapet som får navnet MMC First Process AS med egen logo.Målsettingen for det fusjonerte selskapet for 2017 er en omsetningen på en halv milliard kroner.Konsernsjef Geir Johan Bakke sier at fusjonen mellom MMC og First Process er i tråd med strategien i Havyard om å bli et ledende maritimt teknologiselskap.- Selskapene MMC og First Process utfyller hverandre på en veldig bra måte og det fusjonerte selskapet vil bli en langt mer komplett aktør innen fiskehåndtering, til fordel for alle våre hoved interessenter som er kunder, ansatte, eiere og leverandører, sier Bakke.Selskapet vil få til sammen 130 ansatte og har som målsetting å vokse videre.Ordrereserven er i dag på 260 millioner kroner, med en forventet omsetning på en halv milliard for 2017.Selskapet leverer utstyrspakker til brønnbåter og fiskebåter, landbaserte pelagiske fabrikker, utstyr til akvakultur, ballastrensing og en betydelig andel til service og ettermarked innen alle disse segmentene.Havyard Group får 75 prosent av aksjene i det nye selskapet, First Process Holding AS de resterende 25 prosentene.