<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglerhus om Bakkafrost

DNB Markets ser oppside i Bakkafrost-aksjen.

    Publisert 17. mars 2017 kl. 08.55
    Oppdatert 17. mars 2017 klokken 08.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 92 ord

    Bakkafrost har i dag meldt at de ut i fra forsiktighetshensyn vil tømme ut en lokasjon hvor det er mistanke om sykdom.I og med at dette innebærer fremskjøvet slakting innebærer beslutningen at guidet totalvekt for året reduseres.DNB Markets venter at konsensus EPS for 2017 vil kunne komme ned med rundt to prosent, skriver meglerhuset i dagens morgenrapport.Før eventuelle justeringer har DNB Markets en estimert EPS for 2017 på 24,80 danske kroner pr aksje.Kursen stengte torsdag på 310,80 kroner pr aksje.DNB Markets har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 370 kroner pr aksje.