<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Napatech på riktig vei

Selskapet har fullført en «proof of concept» sammen med Nokia.

  Publisert 7. mars 2017 kl. 08.55
  Oppdatert 7. mars 2017 klokken 08.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 125 ord
  napatech

  Napatech har fullført en «proof of concept» (POC) på programvarekompresjon i et virtuelt miljø med Nokia ved bruk av Napatech NFV NIC, opplyser selskapet i en melding tirsdag.POC er laget for å bevise den økte ytelsen på «Nokia Airfram» i sammenheng med programvarekompresjon, ved bruk av Napatech NFV NIC, en av utfordringene når virtualisering implementeres i et datasenter, opplyser selskapet.- Jeg er glad for at vi kan demonstrere en slik imponerende forbedring som vist i denne POCen, dette underbygger hva får NFC-løsning for en virtuell verden er kapabel til. Dette er også et stort bevis for vår visjon om at NFC-fremgangen er på riktig vei, som er en viktig komponent i å levere vår ambisjon for 2020, sier Henrik Brill Jensen, administrerende direktør i Napatech.