<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian lanserer to nye USA-ruter fra Bergen

Norwegians globale vekst fortsetter med lansering av to nye USA-ruter mellom Bergen og USAs østkyst. 

    Publisert 7. mars 2017 kl. 10.48
    Oppdatert 7. mars 2017 klokken 11.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 194 ord

    Norwegian lanserer to nye USA-ruter mellom Bergen og USAs østkyst, går det frem av en melding.Rutene skal gå mellom Bergen og de to amerikanske flyplassene Stewart nord for New York og Providence i nærheten av Boston, og skal betjenes av Norwegians nye Boeing 737 MAX.Bergen er foreløpig den eneste skandinaviske byen som får ruter med den nye, mer miljøvennlige flytypen som gjør det mulig å fly enda billigere mellom kontinentene. - Vi er opptatt av å gi vestlendingene et godt rutetilbud, og er derfor godt fornøyd med å lansere to nye USA-ruter fra Bergen. Våre nye direkteruter vil bidra til at tusenvis av nordmenn og amerikanere kan fly billig og komfortabelt mellom USA og Vestlandet. Både New York og Boston er populære reisemål og blir nå tilgjengelig for både korte helgeturer og lengre reiser. I og med at byene ligger såpass nær hverandre, kan man enkelt kombinere de to ved å fly til Boston og returnere fra New York. Jo flere turister som besøker Vestlandet og Norge, jo større blir verdiskapingen og sysselsettingen lokalt. Det er takket være lokale myndigheter i USA at disse rutene nå har blitt en realitet, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.