<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Øyner saftig oppside i Flex LNG

Arctic Securities ser gass.

    Publisert 22. mars 2017 kl. 13.48
    Oppdatert 22. mars 2017 klokken 13.49
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 185 ord

    Arctic Securities tar opp dekning på Flex LNG med kjøpsanbefaling og kursmål 20 kroner, opplyser meglerhuset ifølge TDN Finans i en oppdatering onsdag.I begrunnelsen inngår en forventning om økningen i LNG-handelen vil overstige flåteveksten i kommende år.Videre peker meglerhuset ifølge nyhetsbyrået på at tonnmil-etterspørselen vil stige som følge av høyere eksportvolum fra USA.Flex LNG stiger onsdag 3,7 prosent til 12,50 kroner på Oslo Axess, og Arctic ser dermed en oppside på 60 prosent fra dagens nivåer.Sjo med i emisjonDet John Fredriksen-kontrollerte rederiet varslet for en måned siden kjøp av nybyggkontrakter  for to såkalte «high-end» Megi LNGC-skip, og en påfølgende emisjon . Skipene er under bygging hos Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME), med planlagt levering i 1. kvartal 2018.- Vi er fornøyde med å ha kjøpt de to LNGC-nybyggene. Dette er viktig første skritt mot å bygge opp Flex LNG til en ledende aktør i LNG-markedet. Vi jobber med flere attraktive vekstmuligheter både innen LNGC- og FSRU-segmentene, sa toppsjef Jonathan Cook da selskapet la frem sine tall for 4. kvartal .Blant dem som deltok i den nevnte emisjonen var aksjefondene DNB Norge (Jarle Sjo/Odd Einar Lillebostad) og Delphi Norge (Håkon Hovengen Sætre).