<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pareto Securities kommenterer rakettfarten til Questerre

Questerre Energy Corporation stiger kraftig på Oslo Børs fredag. Pareto Securities forklarer hvorfor, og er fortsatt stålbull på aksjen. 

    Publisert 24. mars 2017 kl. 11.30
    Oppdatert 24. mars 2017 klokken 16.49
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 168 ord

    I skrivende stund er aksjen opp 12,38 prosent til 4,54 kroner.Oppgangen kommer etter at myndighetene i Quebec har vedtatt Enviroment Quality Act for å modernisere miljøautorisasjonsordningen, og å endre andre lovbestemmelser, forklarer Pareto Securities. -Som vi forstår det er en oppdatering av miljølovgivningen et naturlig neste steg etter at hydrokarbonlovgivningen ble vedtatt i desember 2016, skriver Pareto-analytiker, Tom Erik Kristiansen i en kommentar som Karl Oscar Strøm har delt på Twitter.- Vi har enda ikke hatt muligheten til å vurdere detaljene i lovforslaget, men det vil, sånn som vi forstår det, gjøre det enklere for oljeselskaper å søke om aktiviteter, som boring av brønner, fortsetter han.Dagens oppgang kommer dermed som forventet. - Etter den svake utviklingen til aksjekursen de siste ukene, forventer vi en betydelig positiv aksjereaksjon i dag, skriver Kristiansen, og fortsetter:- Det neste steget fremover mot en utvikling av gigantressursene i regionen er introduksjon av reguleringer innen midten av 2017.Pareto forventer nyheter i løpet av mai/juni.Meglerhuset gjentar kjøpsanbefalingen på selskapet og kursmålet på 12 kroner pr aksje.