<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Planlegger emisjon

Magseis planlegger en rettet emisjon.

    Publisert 6. mars 2017 kl. 09.24
    Oppdatert 6. mars 2017 klokken 09.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 66 ord

    Magseis planlegger en rettet emisjon på inntil 37,8 millioner aksjer, går det frem av innkalling til ekstraordinær generalforsamling mandag.«Styret i Selskapet vurderer å gjennomføre en kapitalinnhenting i form av en rettet emisjon i tiden forut for den ekstraordinære generalforsamlingen», heter det.Formålet med den rettede emisjonen, dersom den gjennomføres, vil være å finansiere konstruksjon av utstyr og ytterligere mannskap som selskapet behøver samt løpende drift, heter det.