<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik reagerer Asia-børsene på Trump-talen

Tendensen er klar på Asia-børsene.

  Publisert 1. mars 2017 kl. 07.11
  Oppdatert 1. mars 2017 klokken 07.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 123 ord
  Ahn Young-joon

  De fleste Asia-børsene stiger onsdag i kjølvannet av Donald Trumps første tale til Kongressen, hvor han i en time snakket om kjente temaer, men tonen og stilen var mer dempet enn vi har vært vant til.JapanNikkei-indeksen i Tokyo steg 1,4 prosent, mens den bredere Topix-indeksen endte opp 1,2 prosent.Endelig tall for Nikkeis PMI-indeks for industrisektoren i Japan var 53,3 i februar. Den foreløpige indeksen var på 53,5, melder Bloomberg News ifølge TDN Finans.KinaShanghai Composite-indeksen i Kina stiger 0,3 prosent. Tjeneste-PMI for Kina var 54,2 poeng i februar, mot 54,6 i januar, melder nyhetsbyrået. PMI-indeksen for industrien var 51,6, mot ventet 51,2.EllersHang Seng i Hong Kong er ned beskjedne 0,03 prosent. Kospi i Sør-Korea er også flat, mens Straits Times i Singapore er opp 0,7 prosent.