<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sparebanker vil på børs

Sparebanken Hedmark og Bank 1 Oslo Akershus vil gå sammen til en bank for å komme på børs.

    Publisert 17. mars 2017 kl. 11.01
    Oppdatert 17. mars 2017 klokken 11.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 100 ord

    Sparebanken Hedmark og Bank 1 Oslo Akershus vil slås sammen juridisk 1. april 2017, og starter samtidig prosessen for å børsnotere banken ifølge TDN Finans.Banken sikter på å være notert innen utgangen av 2017 ifølge Richard Heiberg, konsernsjef i Sparebanken Hedmark.- Fra 1. april vil vi jobbe parallelt med prosessen mot børsnotering og en fysisk sammenslåing. Det er for tidlig å gå nærmere i detalj på når noteringen vil skje, men det vil være før utgangen av 2017, sier Richard Heiberg til TDN Finans.Han sier banken ser gode muligheter i Oslo og Akershus, men at de vil søke en varsom vekst.