<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Storfusjonen er banket igjennom

Fusjonen mellom Solstad Offshore, Farstad Shipping og Deep Sea Supply er nå i boks.

  Publisert 24. mars 2017 kl. 11.10
  Oppdatert 24. mars 2017 klokken 11.13
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 114 ord
  Normand Oceanic. Foto: Solstad Offshore.

  Ifølge en melding fredag formiddag har styrene i de respektive selskapene, signert og godkjent de fastlagte fusjonsplanene. Bytteforholdet for Farstad-aksjene er 0,028 Solstad-aksjer pr Farstad-aksje. For Deep Sea Supply er bytteforholdet omlag 0,105 Solstad-aksjer pr aksje i Deep Sea Supply.Forutsatt at alt går som planlagt, ventes antallet aksjer i Solstad å øke til 291.532.299, under fortsetning av at de utestående Warrantene i Deep Sea Supply fortsetter som warrants i Solstad Offshore. Aker Capital vil inneha 20,1 prosent av aksjene og stemme, og Ocean Yield vil sitte med 3,0 prosent.John Fredriksens Hemen Holding vil eie 16,1 prosent av aksjene, og Solstad-familien vil sitte med 7,2 prosent.Farstad-familien vil eie 1,5 prosent av aksjene og stemmene i det fusjonerte selskapet.