<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Subsea 7 kan gå i 200 kroner

Subsea 7 går som en kule på børsen i dag. Carnegie ser fortsatt et stort potensial for aksjen.

  Publisert 2. mars 2017 kl. 10.31
  Oppdatert 2. mars 2017 klokken 10.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 121 ord
  Subsea 7-skip

  Subsea 7 stiger 10,6 prosent til 131 kroner i svært tung handel på Oslo Børs; 700 millioner kroner. Bakgrunnen er at selskapet har lagt frem kvartalstall skyhøyt over forventningene. Dessuten meldte selskapet om et overraskende esktraordinært utbytte på 5 kroner per aksje.- Enorm «earnings beat» og Subsea 7 utfører nå prosjekter som er vunnet etter oljepris-kollpasen, som betyr at sterke resultater ikke lenger kan bli kalt engangseffekter, kommenterer Carnegie ifølge Reuters.Meglerhuset mener utbyttet på 5 kroner er forsiktig i forhold til styrken på balansen, men at det sender et veldig sterkt positivt signal.- Uendrede utsikter, men flere prosjekttildelinger ventes.... Vi tror 150 kroner per aksje er oppnåelig i løpet av kort tid, og med et kurspotensial på 200 kroner i 2017, sier Carnegie.