<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Swedbank-sjefen: - Det er ikke gode nyheter

- Systemet er sterkere enn individet, trøster Swedbank-sjef Birgitte Bonnesen seg med.

    Publisert 17. mars 2017 kl. 07.37
    Oppdatert 17. mars 2017 klokken 07.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 126 ord

    En rekke ledende ansatte i Swedbank har sagt opp i det siste, deriblant Peter Hermanrud, Harald Magnus Andreassen, Pål Ringholm, Ove Gusevik og Hans Erik Jacobsen.Swedbank-sjef Birgitte Bonnesen beklager flukten, men sier ifølge DN at man de siste ukene har sett en styrke i organisasjonen.- Vi er et team, og jeg er glad for å se at andre medarbeidere har tatt et steg frem, sa Bonnesen.Meglerhuset vil ikke nødvendigvis ha meglere med stjernestatus.– Vi har alltid rekruttert teamspillere, og det må vi bli enda flinkere til nå. Systemet er sterkere enn individet, sier Bonnesen.Swedbank-sjefen sier hun syntes det var utrolig trist at så mange ansatte slutter.Det er ikke gode nyheter når flere ledende ansatte går samtidig, og noen av dem kommer vi til å savne, sier Bonnesen.