<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

To kjøpsanbefalinger - en salgsanbefaling

    Publisert 1. mars 2017 kl. 13.17
    Oppdatert 1. mars 2017 klokken 13.19
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 257 ord

    I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i BW Offshore og Sparebank 1 SR-Bank mens Medistim får en salgsanbefaling.- BW Offshore har brutt ned gjennom gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres, men med en svakere stigningstakt. Det ligger støtte ved 20,90-22,00 kroner som kursen reagerer opp fra. Neste motstandsnivå ligger ved 29 kroner. Positiv volumbalanse er et sunnhetstegn. Det viser at aksjen stiger på høyt volum, mens den reagerer tilbake på lavt volum. Dette indikerer at investorer er redde for ikke å komme inn i aksjen når noe skjer, mens de er avventende til å selge på fallende kurser. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech. - Sparebank 1 SR-Bank viser en positiv utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økt optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Det ligger kortsiktig støtte ved gulvet i trendkanalen, og noe mer markert støtte rundt 63 kroner. Styreleder Dag Mejdell hadde god timing da han kjøpte aksjer til kurs under 38 kroner i august i fjor, like før den stigende trenden ble innledet. Banken er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Medistim ASA har brutt den stigende trenden, samt støtten ved 70 kroner. Etter resultatfremleggelsen 17. februar har aksjen falt 14 prosent. Negativ volumbalanse indikerer at ivrige selgere går ned i pris for å bli kvitt aksjer. Dette gir et negativt momentum som svekker aksjen på kort sikt. Neste støttenivå ligger ved 61 kroner, og brudd på dette nivået vil være et nytt salgssignal. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Investtech.