<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hegnar samlet finanseliten til investorkonferanse

Trygve Hegnar og Hegnar.no inviterte til Investordagen 2017. Se alle bildene her!

  Publisert 29. juni 2017 kl. 15.45
  Oppdatert 30. aug. 2019 klokken 03.55
  Lesetid: 3 minutter
  Artikkellengde er 538 ord

  Det ble en fullspekket ettermiddag med spennende foredragsholdere, innlegg og mingling da Trygve Hegnar og Hegnar.no inviterte til Investordagen 2017, den 14. juni på Latter.Investor Arne Fredly hadde tatt turen fra Monaco for å fortelle fullsatt sal hvordan "han gjør det", og bød på gode investerings- og aksjetips.Videre tok oljetopp Jarand Rystad fra Rystad Energy for seg hva man kan vente av oljepris - og marked fremover.Kjøp og selgPublikum fikk konkrete kjøp- og salgsanbefalinger da Trond Omdal fra Pareto Securities, analysesjef i ABG Sundal Collier John Olaisen, Preben Rasch Olsen og Lage Bøhren fra Carnegie, samt Axel Styrman fra Nordea kom på scenen.Listen over forvaltere som var blant foredragsholderne denne kvelden var lang. Blant annet fløy investor Morten Astrup inn fra Verbier, Arne Simensen fra Fondsfinans gjestet podiet. Det samme gjorde Jan Petter Sissener, Ole Petter Kjerkreit fra Stenshagen Invest og Stig Myrseth fra Dovre Forvaltning. Gull, eiendom og makroRåvaresjef i SEB Bjarne Schieldrop snakket om gull og kryptisk valuta, mens Terje Tinholt tok for seg konkrete eiendomsinvesteringer.Sist, men ikke minst inviterte Trygve Hegnar sjeføkonomene Jan L. Andreassen fra Eika, Kjersti Haugland fra DNB Markets og Harald Magnus Andreassen med på makrodebatt.Bilder fra kveldens seanse finner du under.NB! Gikk du glipp av årets begivenhet? Hold av 13. juni neste år. Da er vi tilbake med Investordagen 2018.Kveldens keynote speaker, investor Arne Fredly.Trygve Hegnar og Eline Hvamstad møtte de påmeldte studentene til en prat i forkant av arrangementet.Artisten Ary åpnet konferansen med låta " The sea".Investor Arne Fredly.Styretopp Helene Jebsen Anker og sjef i Clarkson Platou, Peter M. Anker.Investor Egil Stenshagen.Investor Arne Blystad.Forvalter og investor Jan Petter Sissener.Investor og tidligere volleyballproff, Bjørn Maaseide.Sjeføkonom i DNB Markets, Kjersti Haugland.Analysesjef i ABG Sundal Collier, John Olaisen.Kveldens konferansier Trygve Hegnar.Forvalter i Fondsfinans, Erlend Lødemel.Shippingtopp Birgit Liodden.Oljeservicegründer og investor Ståle Kyllingstad.Oljetopp Jarand Rystad i Rystad Energy.Makroøkonom i Prognosesenteret, Nerja Macic.Oljeanalytiker i DNB Markets, Torbjørn Kjus.Herman Billung.Anders Chr. Wilhelmsen.Rallykjører og investor Petter Solberg.Råvaresjef i SEB, Bjarne Schieldrop.Investment director i Sundt, Jakob Iqbal.Kommunikasjonssjef i Pange Property Partners, Kristina Picard.Gaute Eie, ABG Sundal Collier.Investor Håvard Nesheim.Analytiker Alexander Aukner, DNB Markets.Tidligere spydkaster, Andreas Thorkildsen.Forvalter i Fondsfinans, Arne Simensen.Analytiker Hans Erik Jacobsen.Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen.Investor Arne Fredly med samboer Anette Bjerke.Sjeføkonom i Eika, Jan L. Andreassen.Forvalter i Alfred Berg Kapitalforvaltning, Leif Eriksrød.Forvalter i Stenshagen Invest, Ole Petter Kjerkreit.Analytiker i Carnegie, Preben Rasch-Olsen.Sjeføkonom i Arctic, Stein Bruun.Oljeanalytiker i Pareto Securities, Trond Omdal.Forvalter i Dovre Forvaltning, Stig Myrseth.Forvalter i Storebrand, Olav Chen.Boligtopp Terje Tinholt.Administrerende direktør i NEF, Carl O. Geving.Henrik Sommerfelt, CMC Markets.Meglertopp, Jørgen Pleym Ulvness.Tom Hauglund fra Nordnet.Forvalter Thomas Nielsen fra Odin Forvaltning.Analytiker i Carnegie, Lage Bøhren.Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities.Boligtopp Nils Nordvik.Lars Christian Skarsgård, Fearnleys.Mads Langaard, Sea Tankers.Petter og Pernilla Solberg.En strålende fornøyd Trygve Hegnar.Kveldens konferansierer, Eline Hvamstad og Trygve Hegnar.Forvalter Jan Petter Sissener ble spurt ut av Eline Hvamstad og Trygve Hegnar i etterkant av sitt innlegg.Fv: Arne Fredly, Petter Solberg (ryggen til), Stein Ove Haugen (delvis skjult) Øystein Stray Spetalen, Charlotte Spetalen og Anette Bjerke.Clakson Platou-sjef Petter M. Anker.Arne Fredly og Trygve Hegnar.Blant andre: Harald Øyen, Terje Tinholt, David Eriksen og Bjørn Maaseide.DJ Mariann Thommesen spilte under kveldens mingling.Redertopp Wilhelm Wilhelmsen.Analytiker Preben Rasch-Olsen, Håvard Nesheim og forvalter Stig Myrseth.Investor Øystein Stray Spetalen.Shippingtopp Herman Billung, Hegnar.no-journalist Marianne l. Skarsgård og Trygve Hegnar.Fv: Torbjørn Kjus, Alexander Opstad og Arne Blystad.

  Nyheter
  Børs