<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Investerer 53,5 mill. i dataspillopplæring

Norske Attensi lager dataspill for å lære opp butikkansatte. Nå er målet å gjøre verden «hektet». 

Publisert 20. juni 2017
Oppdatert 20. juni 2017
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 163 ord

- Her må vi investere, var det første vi sa etter å ha møtt dem, sier Eivind Bergsmyr, partner i Viking Venture, ifølge DN.Fondet kjøper ifølge avisen 34 prosent av aksjene i Attensi for 53,5 millioner kroner i en emisjon som verdsetter selskapet til 157 millioner kroner.De siste fire årene har Attensi- som lager dataspill for å lære opp butikkansatte - vokst kraftig i Norge, og målet med å hente inn penger er å gjøre dette til det ledende selskapet på dette feltet internasjonalt, forteller gründer og styreleder Odd P. Skarheim.Bergsmyr er ifølge DN imponert over hvordan Attensi har klart å vokse raskt og samtidig være lønnsomme helt fra starten i 2009. Selskapet har de siste fire årene gått fra fem til 40 ansatte, og omsetningen er samtidig blitt syvdoblet.- De har veldig fornøyde kunder og har fra starten bygd en plattform som gjør det mulig å vokse. Og de gir dokumenterbar effekt som få andre løsninger er i nærheten av, sier Bergsmyr til avisen.