<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Apple skal bruke åtte milliarder på TV-serier

Apple ønsker å ta opp kampen med gigantene Netflix og HBO. 

    Publisert 16. aug. 2017 kl. 13.43
    Oppdatert 16. aug. 2017 klokken 13.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 109 ord

    Siste nyhet fra Apple er at selskapet planlegger å bruke om lag én milliard dollar kroner for å kjøpe og produsere egne TV-serier, tilsvarende åtte milliarder norske kroner.Ifølge Wall Street Journal er målet i første gang å produsere ti serier, som enten skal lanseres på Apples strømmetjeneste for musikk, eller en helt ny videotjeneste. Holywood-veteranene Jamie Erlich og Zack Van Amburg har tidligere jobbet i Sony, og vil trolig få ansvaret for denne satsingen. Apple vil ikke bekrefte dette, men ansatte duoen tidligere i juni. Apple-budsjettet tilsvarer omtrent halvparten av Time Warner Inc.s HBO brukte på innhold i fjor, og på nivå med estimater av hva Amazon.com Inc. brukte i 2013.