<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hexagon har fått utviklingskontrakt

Hexaon Composites har fått kontrakt på 80 millioner euro. 

  Publisert 15. aug. 2017 kl. 08.09
  Oppdatert 15. aug. 2017 klokken 08.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 63 ord
  CNG-system. Foto: Hexagon Raufoss.

  Hexagon Composites har fått en utviklingskontrakt for komprimert hydrogen-sylindere til nye brenselscelle-biler. Kontrakten har en verdi på rundt 80 millioner kroner, og er ment å gå frem til 2020.Det skriver selskapet i en pressemelding tirsdag, ifølge TDN Finans. - Prosjektet vil dra nytte av Hexagons langsiktige investeringer i Lincoln, Nebraska og nylige investeringer i Tyskland og Ohio, sier Jack Schimenti, president for Hexagon Lincoln.