<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hexagon-kontrakt

Datterselskap har mottatt ordre fra ASKO. 

Publisert 3. aug. 2017 kl. 10.39
Oppdatert 3. aug. 2017 klokken 10.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 65 ord
Hexagon Composities har lansert en ny høytrykksbeholder - Titan - som produseres ved Lincoln Composities i USA. Foto: Selskapet

Xperion Energy & Environment, et datterselskap av Hexagon Composites, skal levere høytrykks sylindre til hydrogendrevne biler eid og operert av ASKO.Ordren ble mottatt av Hydrogenics Corporation og sylindrene skal integreres i brenselcelle-systemet til fire hydrogendrevne Scania lastebiler for ASKO, opplyses det. De første leveringene er planlaght til andre halvår 2017, og de første hydrogendrevne bilene ventes å være i drift for ASKO mot slutten av 2018.