<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå får du Vipps-pengene umiddelbart inn på kontoen

Ny Vipps-avtale med Nets gjør at du får pengene umiddelbart inn på bank-kontoen. 

    Publisert 31. aug. 2017 kl. 11.00
    Oppdatert 31. aug. 2017 klokken 11.14
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 199 ord

    Vipps og Nets har inngått en treårig avtale som innebærer at Vipps skal benytte banknæringens løsninger for straksbetaling, opplyser Nets, ifølge TDN Finans. Avtalen innebærer, i første omgang, at kunder fra alle bankene i Vipps-samarbeidet får beløpet rett inn på konto, umiddelbart etter at det er vippset, ifølge nyhetsbyrået.I dag har kun DNBs kunder mulighet til å få pengene rett inn på konto når noen vippser penger. Dersom penger skal vippses til konti i andre banker, må mottager vente til neste oppgjør mellom bankene, og i verste fall til neste bankdag før de er på konto.Utnytter infrastrukturen Partene er allerede i gang med å tilpasse systemene som gjør det mulig å få til en raskere overføring når det vippses mellom privatpersoner.Det er forventet at de første bankene i Vipps-samarbeidet har tilrettelagt straksbetalinger for Vipps innen utgangen av året.- Med denne avtalen tar vi det beste fra to kanter. Vi gjenbruker mest mulig av eksisterende infrastruktur, som vi har levert i Norge med sterk effektivitet og stabilitet gjennom flere år, og tilpasser den til fremtidens bruksbehov. Vi ser frem til å fortsette og videreutvikle det gode samarbeidet som vi har med Vipps og eierbankene, sier Frode Åsheim, landsjef for Nets i Norge.