<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Noreco saksøker forsikringsselskaper

Norwegian Energy Company (Noreco) går til sak mot forsikringsselskapene som tapte Siri-rettssaken.

  Publisert 10. aug. 2017 kl. 12.18
  Oppdatert 10. aug. 2017 klokken 12.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 84 ord
  Siri-plattformen . Foto: Dong Energy

  Noreco har besluttet å saksøke forsikringsselskapene som tapte Siri-rettssaken i Danmark, går det frem av en melding torsdag.Noreco vil argumentere for at forsikringsselskapene må erstatte tapene Noreco har lidd som følge av at forsikringsselskapene nektet å utbetale forsikringspenger for plattformen på Siri-feltet. Det dreier seg først og fremst om høyere rentekostnader i refinansieringer og forskjellige tap i forbindelse med salget av Siri.Forsikringsselskapene har fra tidligere blitt tvunget av en rett i Danmark til å utbetale Noreco forsikringssummen i tillegg til rentekostnader og juridiske kostnader.