<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Oslo Børs blir straffet litt ekstra

Politisk uro fortsetter å tynge markedene. Strateg Paul Harper i DNB Markets forklarer.

    Publisert 11. aug. 2017 kl. 14.00
    Oppdatert 11. aug. 2017 klokken 14.02
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 157 ord

    Strateg Paul Harper i DNB Markets peker ifølge TDN Finans på at det har vært mye oppmerksomhet rundt Nord-Korea de seneste dagene. Strategen sier at det så langt bare har vært mye snakk, og at hvis det først skjer noe, vil det være betydelige større bevegelser i negativ retning.- For øyeblikket er det mer at man modererer risikoeksponeringen for den lille sjansen at det faktisk kan skje noe mer dramatisk, sier Harper til nyhetsbyrået.DNB Markets-strategen trekker også frem at oljeprisen er under press, noe som gjør at man ser noe gevinstsikring i energisektoren, som for øvrig har vært ganske sterk den seneste tiden.- Oslo Børs blir straffet litt ekstra på grunn av eksponeringen til energisektoren, men børsen er ikke dramatisk mer ned enn andre europeiske markeder, sier han.Oslo Børs ramler videre fredag ettermiddag sammen med resten av Europa på frykt knyttet til de økte spenningene mellom Nord-Korea og USA.Ved 14-tiden er hovedindeksen ned 1,10 prosent til 727,63 poeng.