<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik går det med Asia-børsene

  Publisert 9. aug. 2017 kl. 06.10
  Oppdatert 9. aug. 2017 klokken 08.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 131 ord
  A currency trader watches monitors near the screen showing the foreign exchange rate between U.S. dollar and South Korean won, left, at the foreign exchange dealing room in Seoul, South Korea, Thursday, Oct. 13, 2016. Asian stocks were lower on Thursday as weak China export data disappointed investors and renewed concerns about the health of the world's second-largest economy. (AP Photo/Lee Jin-man) Lee Jin-man

  Hvis Nord-Korea fortsetter å true USA, vil landet bli møtt med «ild og vrede som verden aldri før har sett», uttalte en ferierende president Donald Trump tirsdag.Om ikke annet benyttet investorene, ifølge Bloomberg, den økte spenningen til å ta gevinst mens Asia-indeksen MSCIAPI ennå var nær sitt høyeste på ti år.KorreksjonI Japan faller Nikkei 225-indeksen 1,66 prosent, og den bredere Topix-indeksen er ned 1,50 prosent.Shanghai Composite svekkes 0,21 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong faller 0,79 prosent.S&P/ASX 200-indeksen i Australia er opp 0,50 prosent.Koreanske Kospi faller 0,87 prosent, mens Straits Times i Singapore er ned 0,08 prosent.OljeprisenBrent-oljen er onsdag morgen ned 0,42 prosent til 51,92 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,33 prosent til 49,01 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 51,89 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.