<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Milepæl for ContextVision

Presenterer demo av søkeverktøy.

Publisert 30. nov. 2017 kl. 11.16
Oppdatert 30. nov. 2017 klokken 11.25
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 95 ord
Ultralyd. Hentet fra contextvision.com.

ContextVision presenterer sammen med selskapets forskningspartner HES-SO (Information Systems Institute University of Applied Sciences Western Switzerland, Sierre) i dag de første resultatene knyttet til utviklingen av et innholdsbasert søkeverktøy for patologi, går det frem av en børsmelding.Søkeverktøyet er et av produktene som genereres fra samarbeidsprosjektet SL-DESUTO, sponset av Eurostars og initiert i 2015.- Å nå denne milepælen er et viktig skritt videre for ContextVision. Det gir oss en ekstra trygghet at vi vil klare å utvikle et unikt verktøy med stor verdi for patologer, sier ContextVision-sjef Anita Tollstadius i en kommentar.ContextVision er uendret på 58,50 kroner i torsdagens handel på Oslo Børs.Les mer her.