<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

HegnarTV i dag - 4 timers julesending

Gullkornene satt løst da HegnarTV avsluttet 2017 med en utvidet sending (oppdatert).

  Publisert 21. des. 2017 kl. 11.50
  Oppdatert 22. des. 2017 klokken 09.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 145 ord
  JULESPESIAL
  21.07.2017 Julespesial

  HegnarTV hadde i torsdag invitert et utvalg gjester slik at vi kunne dekke litt av det som skjedde i 2017 og ikke minst hva som venter oss i 2018.Vi hadde med oss kjente økonomer som sjeføkonom Jan L. Andreassen i Eika, forvalter Olav Chen, Storebrand, og oljeekspert Torbjørn Kjus, DNB Markets. Det ble diskutert boligpriser, porteføljestrategi, oljeprise og mye mer.Sjefstrateg i Sparebank 1 Markets, Peter Hermanrud, hadde ikke med seg nyttårsrakettene sine, men han trakk frem bitcoin som en mulig nyttårsrakett.Norwegian-sjef Bjørn Kjos sa blant annet at han var fornøyd med at 2017 var over, blant annet fordi mye ikke gikk som planlagt.Det ble mye bitcoin-prat og vi hadde også med oss bitcoin- og Blockchain-ekspert Fredrik Haga i Schibsted.Sendingen ble rundet av med investor Arne Fredlys erfaringer fra mange år som investor i inn- og utland - i aksjer og obligasjoner - og i biler. Se sendingen her