<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglerhus frykter tøffere tider

Publisert 5. des. 2017 kl. 10.12
Oppdatert 5. des. 2017 klokken 10.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 190 ord

Tallknuserne i Bank of America Merrill Lynch har nedgradert DNO. Ifølge TDN Finans opererer meglerhuset nå med en nøytral anbefaling, ned fra underperform.Flyten av olje i rørledningen fra den kurdiske regionen i Irak til Ceyhan i Tyrkia skal være stabil på om lag 300.000 fat per dag. Ifølge TDN Finans kommer det frem av en artikkel hos Bloomberg News. I en såkalt normalsituasjon har strømmen fra Nord-Irak til Ceyhan vært på rundt 600.000 fat per dag.DNO er den største uavhengige oljeprodusenten i irakisk Kurdistan.Tirsdag får aksjen juling på Oslo Børs. Aksjen omsettes nå for 9,585 kroner, ned 2,34 prosent. Det betyr at aksjen er ned 3,18 prosent den siste måneden, mens den er opp 13,03 prosent siden nyttår.For en uke siden kunne vi lese at DNB Markets gikk ut med en kjøpsanbefaling på Statoil, Aker BP og DNO.- Til tross for at DNO er den aksjen hvor vi ser størst potensial i forhold til kursmålet, er det viktig også å være klar over at risikobildet i denne aksjen innebærer at det kan være den av disse tre som i minst grad er drevet direkte av oljeprisutviklingen, slo DNB Markets fast.