<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Pareto mener Idex er en doblingskandidat

Øyner oppside på nesten 130 prosent.

Publisert 11. des. 2017 kl. 15.06
Oppdatert 11. des. 2017 klokken 15.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 108 ord

Idex lanserte mandag en ny, stor og fleksibel fingeravtrykssensor til smartkort.Dette er negativt for konkurrenten Next Biometrics, mener Pareto Securities ifølge TDN Finans.- Den nye sensoren utvider produkttilbudet i Idex, og tar ned risikoen knyttet til kommersiell fremgang inkludert i våre estimater. For Next Biometrics er dette negativt, ettersom den nye Idex-sensoren nå møter kravene til størrelse på 169 kvadratmillimeter definert av ISO, skriver meglerhuset.Pareto har ifølge nyhetsbyrået en kjøpsanbefaling på Idex, med kursmål 11 kroner.Idex stiger 0,6 prosent til 4,83 kroner på Oslo Børs mandag ettermiddag, mens Next Biometrics er opp én prosent til 49,60 kroner.Meglerhuset ser dermed en oppside i Idex på hele 127 prosent fra dagens nivåer.