<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slår sammen skipsmeglingsaktiviteter

RG Hagland og North Sea Shipbrokers slår sammen skipsmeglingsaktiviteter.

Publisert 22. jan. 2018 kl. 16.08
Oppdatert 22. jan. 2018 klokken 16.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord

RG Hagland og North Sea Shipbrokers slår sammen sine skipsmeglingsaktiviteter rettet mot fornybarmarkedet, ifølge en melding fra Hagland.North Sea og Haglands offshore-avdeling vil fungere som ett team og fornybarforretninger vil gjøres gjennom North Sea, som vil få det nye navnet North Sea Hagland Shipbrokers ApS.Selskapene vil samarbeide på andre relevante områder som subsea, olje og gass, taubåt og kjøp og salg.Avtalen innebærer at Hagland anskaffer 49 prosent av aksjene i North Sea gjennom aksjekjøp og tegning av nye aksjer.