<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Wilson kjøper skip på billigsalg

Kristian Eidesvik ser muligheter.

Publisert 4. jan. 2018 kl. 15.36
Oppdatert 4. jan. 2018 klokken 15.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 109 ord
Kristian Eidesvik. Foto: Finansavisen

Wilson har inngått avtale om kjøp av de to bulkskipene MV Hanseatic Trader og MV Wilson Holla (tidligere Hanseatic Scout), går det frem av en børsmelding.Samlet kjøpesum er avtalt til 5,8 millioner euro, og overtakelse forventes i løpet av 1. kvartal 2018.Finansiering av kjøpet skjer ved egenkapital og trekk på selskapets låneramme i bank.Kjøpet markerer tilvekst til dagens flåte med ett skip, da Wilson per i dag kontrollerer MV Wilson Holla gjennom kommersielt tidscerteparti.Kjøpet underbygger ifølge meldingen Wilsons langsiktige tro på markedet og dette tonnasjesegmentet.Wilson opererer etter kjøpet en flåte på 118 skip, hvorav 81 er eiermessig kontrollert av selskapet.Caiano AS, som kontrolleres av Bømlo-reder Kristian Eidesvik, er største eier av Wilson med 89,91 prosent av aksjene.