<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNB inngår globalt blokkjedesamarbeid med flere storbanker

Samarbeidet skal effektivisere pengeoverføringer ved hjelp av blockchain.

    Publisert 21. feb. 2018 kl. 14.29
    Oppdatert 21. feb. 2018 klokken 14.31
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 82 ord

    DNB blir med i blokkjedesatsingen «Marco Polo» sammen med noen av verdens største banker, ifølge en pressemelding, melder E24.Satsningen er et samarbeid mellom flere storbanker, blant annet BNP Paribas, Commerzbank, ING, Standard Chartered og OP Financial Group.- Håpet er at dette prosjektet skal gjøre pengeoverføringer enklere, sier kommunikasjonsrådgiver i DNB, Vidar Korsberg Dalsbø, ifølge E24.- Vi vil kunne erstatte mange ledd i strømmen av transaksjoner, og gjøre det raskere. Disse transaksjonene blir også verifisert flere ganger enn tidligere, noe som gjør systemet tryggere.