<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNBs doblingskandidat ser rødt

Skuffelse på børsen.

    Publisert 20. feb. 2018 kl. 09.06
    Oppdatert 20. feb. 2018 klokken 09.09
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 104 ord

    Crayon la i morges frem sine tall for 4. kvartal, og bruttomarginen kom inn fire prosent under forventningene i DNB Markets.- Selskapet guider i tillegg for vekst og marginer i 2018-2019 som ligger i underkant av markedets forventninger, og dette vil dermed kunne bidra til å gi en tung start for aksjen ved åpning, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.Og Crayon har fått en tung åpning på børsdagen.Kursfallet etter noen minutters handel er 8,3 prosent til 11,10 kroner.Før eventuelle justeringer på grunnlag av dagens rapport har DNB Markets en kjøpsanbefaling med kursmål 24 kroner.Med dette kursmålet ser meglerhuset en oppside på 116 prosent fra dagens nivåer.