<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNO har mottatt oljepenger

Oljeselskapet har fått 431 millioner kroner fra Tawke-lisensen i november. 

    Publisert 15. feb. 2018 kl. 07.40
    Oppdatert 15. feb. 2018 klokken 07.40
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 113 ord

    DNO opplyser torsdag at det har mottatt 54,7 millioner dollar brutto fra De kurdiske regionale myndighetene i Irak (KRG). Det tilsvarer 431 millioner kroner. Betalingen er for oljeeksporter fra Tawke-lisensen i november 2017, og deles som tidligere pro-rata mellom DNO og Genel Energy som innehar lisensene på feltet.DNO er operatør ved Tawke og eier 75 prosent av lisensen, som inkluderer Tawke og Peshkabir feltene.DNO opplyser også samtidig at selskapet har fått en separat betaling fra KRG på 4,7 millioner dollar. Dette representerer tre prosent bruttoinntekter for november fra Tawke-lisensen, som en del av fordringsavtalen inngått i august 2017.DNO opplyser at samlet produksjon fra Tawke og Peshkabir var 105.546 fat olje per dag i november.