<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

EMAS Offshore strykes fra børsen

    Publisert 19. feb. 2018 kl. 08.49
    Oppdatert 19. feb. 2018 klokken 08.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 100 ord

    Oslo Børs mener ifølge en børsmelding mandag morgen at EMAS Offshore Limited ikke er i stand til å oppfylle sine forpliktelser for finansiell rapportering og derfor ikke lenger er egnet til å være notert på Oslo Børs.Det vises til at selskapet gjentatte ganger har mislyktes i å publisere regnskapsrapporter til riktig tid. «Oslo Børs anser at EMAS Offshore Limited, utsteder av aksjer med ISIN SG1AD2000008, ikke er egnet for notering på Oslo Børs, og har besluttet å stryke aksjene fra notering, jf. Løpende forpliktelser punkt 15.1 og børsloven § 25 (1).», heter det i meldingen.Siste noteringsdag for EMAS vil være 27. april, opplyses det.