<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Investor gir Hunter-aksjonærene mer tid

Akseptperioden for bud på 30 prosent av aksjene i Hunter Group forlenges.

    Publisert 21. feb. 2018 kl. 16.55
    Oppdatert 21. feb. 2018 klokken 17.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 123 ord

    En finansiell investor har engasjert Fearnley Securities AS med tanke på å finne ut om det er mulig å skaffe en post på 30 prosent i Hunter Group ASA til kurs 2,30 kroner.Akseptperioden løp opprinnelig ut onsdag ettermiddag klokken 17:00, men i følge en ny melding er denne forlenget med to dager til 23. februar kl. 17:00.På flere forum har det blitt spekulert i om det er en utenlandsk basert norsk investor som står bak budet, og ifølge Finansavisen pekes det mot Arne Fredly. Ingen kommentarer i dag, uttalte Fredly til avisen.Det første budet kom fredag i forrige uke, men dette ble trukket samme kveld, da ikke tilstrekkelig med aksepter var blitt oppnådd.Da var det Sparebank 1 Markets som var hyret inn til oppdraget.