<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøp, kjøp og kjøp

    Publisert 20. feb. 2018 kl. 10.56
    Oppdatert 20. feb. 2018 klokken 13.13
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 267 ord

    I tirsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Gaming Innovation Group, PCI Biotech og Nel.- I starten av januar ble det utløst kjøpssignal i Gaming Innovation Group da kursen brøt opp gjennom i en rektangelformasjon. Videre oppgang til 6,33 kroner eller mer er signalisert. I tillegg ligger aksjen nær gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang innenfor kanalen indikeres, og dagens kursnivå kan derfor være en god inngangskurs. Kursen nærmer seg imidlertid motstanden ved 5,63 kroner. Dette kan bremse oppgangen, eventuelt gi en reaksjon ned. På den annen side vil brudd opp gjennom motstanden vil være et kjøpssignal. Et forhold som styrker det positive trendbildet er godt samsvar mellom kurstopper og volumtopper og mellom kursbunner og volumbunner. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- PCI Biotech Holding har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trend, og fortsatt sterk utvikling indikeres. Kursen har også brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range. I tillegg korresponderer volumtopper godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Dette styrker trendbruddet. Ved reaksjoner ned har aksjen støtte ved 50 kroner, mens det ikke ligger motstand over dagens kursnivå. Aksjen framstår derfor som en spennende kjøpskandidat basert på teknisk analyse. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Nel ASA ligger nær gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang innenfor kanalen indikeres, og dagens kursnivå kan derfor være en god inngangskurs. Aksjen har så vidt brutt opp gjennom motstanden ved 2,93 kroner. Videre oppgang signaliseres, og ved reaksjoner tilbake er det god støtte rundt 2,93 kroner samt ved 2,80 kroner om kursen likevel skulle falle under 2,93 kroner. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.