<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oceanteam granskes

Bergen tingrett har igangsatt granskning av Oceanteam. 

    Publisert 22. feb. 2018 kl. 09.34
    Oppdatert 22. feb. 2018 klokken 09.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 83 ord

    Bergen tingrett har igangsatt granskning av Oceanteam. Ifølge en børsmelding  må selskapet betale tre millioner kroner i depositum innen fredag for å dekke kostnadene i forbindelse med granskningen.Tingretten har dermed avvist Oceanteams protester.Oceanteam varsler nye meldinger til markedet.Ifølge DN skal Sands-advokat Nicolai Skridshol gå igjennom alle nærstående transaksjoner de siste fem årene mellom selskapet og de to hovedaksjonærene, far og sønn Hessel og Haico Halbesma, samt styrets medlemmer i perioden. Godtgjørelse til styret og konsernsjefen, samt deres reiser dekket av selskapet, inngår også i granskningen.