<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Røper Warren Buffett hvem som blir hans etterfølger i morgen?

  Publisert 23. feb. 2018 kl. 08.03
  Oppdatert 23. feb. 2018 klokken 08.46
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 99 ord
  Berkshire Hathaway etter Warren Buffet

  I morgen er det nok en gang tid for Warren Buffetts aksjonærbrev til investorene i Berkshire Hathaway. Ifølge DN er det knyttet stor spenning til om den 87 år gamle milliardæren vil gi noen hint om hvem som skal overta virksomheten etter at investorlegenden takker for seg.De to kandidatene som står frem som en naturlig arvtager er nestlederne Ajit Jain (66) og Greb Abel (55).- De to har skapt betydelige verdier for Buffett, og har fått skryt av milliardæren underveis. Jain har i tiår ledet Berkshires gjenforsikringsselskap, mens Abel får æren for den kraftige veksten til energidivisjonen, skriver DN.