<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Subsea inngår joint venture med Schlumberger

  Publisert 23. feb. 2018 kl. 07.04
  Oppdatert 23. feb. 2018 klokken 07.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 193 ord
  Subsea 7-skip

  Subsea 7 har inngått eksklusive forhandlinger om å danne et joint venture med Schlumberger, ifølge en melding. Tungvekterne skal ha en lik eierandel i det nyopprettede selskapet, som skal bygge videre på suksessen til Subsea Integration Alliance, som ble etablert i 2015. - Dette samarbeidet vil bygge på suksessen til Subsea Integration Alliance for å gi våre kunder de beste løsningene og tjenestene på en integrert basis. Vi gleder oss til å styrke samarbeidet med Schlumberger og utvide vårt utvalg av innovative løsninger og teknologier for å drive industriens fremover, sier Jean Cahuzac, administrrende direktør i Subsea 7.Subsea Integration Alliance kombinerer for tiden One Subseas SPS og subsea prosesseringssystemer med SURF-kapasiteten til Subsea 7. - For å hjelpe til med redusere den totale eierskapskostnaden og styrke kundeeffektiviteten gjennom eiendelenes livssyklus samtidig som totalproduksjonen maksimeres, vil det foreslåtte joint venturet videre styrke FEED-utførelsen i integrerte prosjekter, og vil bygge på ekspertisen fra begge selskaper og skape et unik Life of Field-tilbud som inkluderer autonom subseateknologi, digitalt styrt fjernovervåkning og produksjonsmonitorering, og inspeksjon-, vedlikehold- og reparasjonstjenester, skriver Subsea 7.One Subsea og Subsea 7 vil bidra med tidlig engasjement og anbudsaktiviteter, men vil også tildele sine Life of Field-virksomheter til joint venturet, melder selskapet.