<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tom Erik Kristiansen om DNO

Tom Erik Kristiansen i Pareto Securities mener DNOs resultater er bedre enn utviklingen i aksjekursen skulle tilsi.

Publisert 8. feb. 2018 kl. 13.51
Oppdatert 8. feb. 2018 klokken 14.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 161 ord
Eivind Yggeseth

DNO er i skrivende stund ned 7,33 prosent til 9,32 kroner tidlig torsdag ettermiddag, etter å ha rapportert kvartalsresultater som var svakere enn ventet. Samtidig har oljeprisene falt mye tilbake siden stengetid på Oslo Børs onsdag.Analytiker Tom Erik Kristiansen i Pareto Securities mener ifølge TDN Finans DNOs resultater er bedre enn utviklingen i aksjekursen skulle tilsi.- Markedet overreagerer i forhold til dagens rapport, men DNO faller alltid litt ekstra når markedet er litt surt, sier han til TDN Direkt.Under kvartalspresentasjonen opplyste selskapet at det ser en høyere bruttoproduksjon i 2018 sammenlignet med 2017-nivået. Kristiansen mener ifølge nyhetsbyrået produksjonsguidingen er på linje med det Genel opplyste om i januar.Kristiansen mener videre det blir viktig hvordan det går med betalingene fra kurdiske regionale myndighetene fremover.- Forholdet mellom kurdiske myndigheter og Baghdad blir viktig, men vi tror de kommer til enighet. Dette tror jeg vil redusere risikoen markedet priser inn for at det blir problemer med betalingene til DNO, sier han, ifølge TDN Finans.