<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trøim og Midelfart har tjent to mrd. etter bruddet med Fredriksen

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim har bygget opp verdier for milliarder etter at Trøim forlot John Fredriksen.

    Publisert 22. feb. 2018 kl. 08.10
    Oppdatert 22. feb. 2018 klokken 08.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 100 ord

    Onsdag gikk det frem at ekteparet Celina Midelfart og Tor Olav Trøim selger Storebrand-aksjer for samlet rundt 900 millioner kroner.- Vi er meget godt fornøyd med utviklingen vi har hatt i Storebrand, skriver ekteparet Celina Midelfart og Tor Olav Trøim i en felles epost til DN.Sommeren 2014 brøt Trøim med sin forretningspartner gjennom 19 år, John Fredriksen. Trøim har ikke ligget på latsiden. Sammen med sin kone har han ifølge avisen investert stort i noen få selskaper og vært med å starte andre. Sammen har ekteparet ifølge DNs beregninger skapt verdier for litt over to milliarder kroner siden Trøim forlot John Fredriksen.