<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aker BP forlenger med Simon Møkster

Møkster-duo får mer arbeid for Røkkes oljeselskap.

    Publisert 20. mars 2018 kl. 14.40
    Oppdatert 20. mars 2018 klokken 14.59
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 158 ord

    De to søsterskipene «Stril Orion» og «Stril Polar» som ble bygget i henholdsvis 2011 og 2012 ved STX Søvik, begynner å få god erfaring med å jobbe for Kjell Inge Røkkes oljeselskap Aker BP.Duoen har vært på jobb for det Røkke-dominerte selskapet i lenger tid.«Stril Orion» har arbeidet for det offensive oljeselskapet siden februar 2017, mens «Stril Polar» startet på kontrakt med Aker BP i mars 2017.Samarbeidet later ikke til å slutte med det første.Nå blir det nemlig mer Aker BP-jobb for de to forsyningsskipene.Ifølge skipsmeglerhuset Clarksons Platou har Aker BP valgt å forlenge kontraktene med ytterligere tre måneder hver, noe som bekreftes av konsernsjef Anne Jorunn Møkster i Simon Møkster Shipping.I forrige uke ble det også klart at 2014-bygde «Stril Luna» har fått en forlengelse på tre måneder med Aker BP, noe som betyr at fartøyet i hvert fall har jobb frem til utgangen av juni.«Stril Luna» har vært på kontrakt med Aker BP siden september i fjor.