<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aksjene stiger på New York-børsen

    Publisert 20. mars 2018 kl. 14.35
    Oppdatert 20. mars 2018 klokken 21.53
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 131 ord

    To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,17 prosent og står i 7.356,86 poeng, mens Dow Jones står i 24.706,97 poeng etter en oppgang på 0,39 prosent.- Investorene venter på morgendagens rentebeslutning fra Fed. Sannsynligheten for at styringsrenten settes opp fra 1,5 prosent til 1,75 prosent er stor - over 90 prosent sannsynlighet, skriver Roger Berntsen i dagens rapport fra Netfonds.Mandag startet den saudiarabiske kronprinsen Mohammed bin Salman sitt besøk i USA. Iran og sanksjonene mot landet ventes å være blant temaene under møtet med Donald Trump tirsdag. Markedsaktører vil videre denne uken rette fokus på oljelagertallene fra amerikanske energimyndigheter (EIA).Utsendinger fra Nord-Korea, Sør-Korea og USA er samlet i Finland til samtaler. Men atomnedrustning står ikke på agendaen, opplyser finsk DU, ifølge NTB.