<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Axactor har milliarder til oppkjøp

Mye tørt krutt.

  Publisert 21. mars 2018 kl. 12.30
  Oppdatert 21. mars 2018 klokken 12.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 139 ord
  Linus Sundahl-Djerf

  DNB Markets avholder i dag sin SMB-konferanse.Der kan Axactor-sjef Endre Rangnes bestemt avkrefte at selskapet har emisjonsplaner for øyeblikket. - Vi har en investeringskapasitet på 350-400 millioner euro per nå, så vi har bra med ammunisjon til å gjøre porteføljekjøp, sier han ifølge TDN Direkt. Investeringene vil ifølge Rangnes trolig skje i de fem landene selskapet er inne i nå, men utelukker ikke nye markeder. - Det vil ikke være noen overraskelse om vi går inn i 1-2 land i løpet av året. Men det vil være en kontrollert inngang, gjennom en skalerbar plattform, sier han ifølge nyhetsbyrået.KjendistungtJohn Fredriksens Geveran Trading er største aksjonær i Axactor, med 11,47 prosent.Torstein Tvenge er tredje størst med sine 4,62 prosent, mens Ferd innehar 4. plassen på aksjonærlisten med 3,52 prosent.Arne Blystads Songa Trading er 5. største aksjonær på 3,13 prosent.Axactor stiger 0,8 prosent til 2,58 kroner på Oslo Børs onsdag ettermiddag.